Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львіввугілля

П'ятниця, 26 червня 2015, 12:48

"Львіввугілля" отримало 3 земельні ділянки у Сокальському районі

Львіввугілля

Влада Львівщини виділила ДП "Львіввугілля" 3 земельні ділянки загальною площею 7,1883 га.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 309/0/5-15 від 26 червня 2015 року.

Львівська облдержадміністрація для обслуговування автомобільних доріг та залізничної колії виділила "Львіввугілля" з земельні ділянки у Сокальському районі.

"Надати державному підприємству "Львіввугілля" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на загальну площу 7,1883 га", - йдеться у розпорядженні.

Відтак, підприємство отримало:

- земельну ділянку площею 0,2931 для обслуговування автомобільної дороги, розташованої за межами населеного пункту на території Сілецької сільської ради Сокальського району;

- земельну ділянку площею 0,4018 для обслуговування автомобільної дороги, розташованої за межами населеного пункту на території Сілецької сільської ради Сокальського району;

- земельну ділянку площею 6,4934 для обслуговування залізничної колії, розташованої за межами населеного пункту на території Сілецької сільської ради Сокальського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.