Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

ogo.ua

Понеділок, 2 липня 2012, 08:50

Львівський аеропорт встановить обладнання для утилізації побутових відходів

25 червня ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м.Львові» уклало угоду з ТОВ «НВЦ «Екобезпека та ресурсозбереження» на роботи з встановлення інсинераторів з утилізації побутових відходів Львівського аеропорту.

Вартість угоди склала 2,87 млн. грн.

Обладнання для спалювання при 900 градусах і допалювання димових газів 1100-1200?C не менше двох секунд дозволяє екологічно утилізувати відходи. Закупівля проведена за неконкурентною процедурою «в одного учасника» в рамках підготовки до Євро-2012.

Конкурсний комітет повідомив, що ТзОВ «Науково-виробничий центр «Екобезпека та ресурсозбереження» було обрано підрядником за результатами моніторингу ринку, оскільки компанія запропонувала найнижчі ціни за виконання даних робіт. З якими компаніями велись переговори та яку кількість обладнання потрібно змонтувати в аеропорту не повідомляється.

Основним засновником НВЦ «Екобезпека та ресурсозбереження» є киянин Микола Стуценко. Він також відомий як засновник ТОВ «ТД «Кіндратівські вогнетриви».

«Кіндратівські вогнетривний завод» з 2005 року належав компанії «Ільїч-сталь», афілійованої з ММК ім. Ільїча. Після того як Володимир Бойко продав ММК групі Ріната Ахметова, інвестиційна група «Альтера фінанси» придбала «Кіндратівський вогнетривний завод» в інтересах венчурного фонду General Investment Resources (GIR). Головою наглядової ради останнього є Гурам Немсадзе, син авторитетного донецького бізнесмена Гіві Немсадзе, якого звинувачували в створенні злочинного угрупування, винного у 57 вбивствах на Донбасі в 90-х роках.

ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м.Львові» очолює Володимир Шадрін, який до призначення працював директором донецького ТОВ «Стаут».

Джерело: Наші гроші 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.