Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Відкриття Центру

П'ятниця, 26 червня 2015, 17:34

У Львові компанія Воля відкрила Центр сучасних технологій

Відкриття Центру

26 червня у Львові компанія "Воля" відкрила Центр сучасних технологій, у якому реалізовано нову концепцію спілкування з клієнтом.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з відкриття Центру сучасних технологій.

Відтепер у новому Центрі львів`яни зможуть не тільки отримувати консультації, а й тестувати інноваційні послуги провайдера.

Відповідно до міжнародних стандартів, приміщення Центру має 5 зон: обслуговування, демонстрації, тестування й перевірки обладнання та ігор. Такий підхід, за словами представників компанії, прискорює процес обслуговування клієнтів.

Як зазначив генеральний директор компанії "Воля" Джордж Жембері, незважаючи на складні для України часи та ризик будь-яких інвестицій є дуже високим, компанія й надалі реалізує програму розвитку всієї системи обслуговування. Лише минулого року "Воля" вклала у цей напрям понад 310 мільйонів гривень.

"Ми віримо, що рано чи пізно конкурентна боротьба між великими гравцями в телекомунікаційній галузі  переміститься у сферу сервісу. Лідерами ж у ній стануть компанії, здатні запропонувати досконаліший, індивідуальний підхід до абонента з урахуванням всіх його інтересів і потреб у тих сегментах, які компанія хоче обслуговувати у першу чергу. Сервіс саме такого стандарту повинен надаватися в країні, яка фізично й духовно розташована в Європі", - розповів Джордж Жембері.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.