Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Васюник

П'ятниця, 26 червня 2015, 17:29

До Центру правового захисту учасників АТО уже звернулося 1 тис військових, – Васюник

Ігор Васюник

Проходить черговий прийом військових та їхніх рідних в Центрі правового захисту учасників АТО.

Про це повідомив народний депутат України Ігор Васюник на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Як завжди різні проблеми і більшість з них – це необгрунтована відмова органів соцзахисту в пільгах військовим (якби це абсурдно не звучало). Хлопцям відмовляють в прийомі документів або просто не хочуть пояснити як вирішити ту чи іншу бюрократичну тяганину з паперами. Дуже часто командири військових частин "тормозять" процес оформлення документів для отримання статусу учасника АТО та пільг", - повідомив Ігор Васюник.

За його словами, юристи Центру надають фахові консультації, а також багато проблем вирішують через депутатське звернення чи запит.

"За час роботи нашого Центру за допомогою юристів звернулось майже 1000 військових-учасників АТО та їхніх рідних", - наголосив Ігор Васюник.

Нагадаємо, з допомогою Центру правового захисту учасників АТО діти зі Львова та Луцька, чиї батьки поранені або загинули в зоні АТО, цього літа оздоровлюються в пансіонаті "Шацькі озера".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.