Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Андрій Корнат

Вівторок, 30 червня 2015, 13:29

НРУ закликає повернути ЛАЗ у держвласність

Андрій Корнат

Фракція Народного руху України у Львівській області виступила зі зверненням про повернення ЛАЗу до державної власності до Президента України.

Про це стало відомо сьогодні, 30 червня, на сесії Львівської обласної ради.

Як повідомляють рухівці, заборгованість ЛАЗу перед працівниками на одному з підприємств складає 2 млн грн.

«Фактично всі будівлі ЛАЗу заставлені у банках за борги. Починаючи з липня 2013 року трудовому колективу перестали виплачувати заробітню платню. За підприємствами залишається значна заборгованність навіть перед уже звільненими працівниками. Насьогодні загальна сума боргу перед колективом автобусного заводу лише по одному підприємству становить 2 млн. грн. У колишніх працівників виникають проблеми із оформленням на пенсію, вон не можуть отримати довідку для пенсійного фонду» – йдеться у зверненні.

У заяві підкреслюється, що власник підприємства, росіянин Ігор Чуркін, намагається затягнути час заявами про майбутні контракти з Єгиптом та Східню Європою, аби довершити руйнацію підприємства.

Нагадаємо, нещодавно керівник фракції НРУ у Львівській області Андрій Корнат очолив обласну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і  надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.