Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

обмінник

П'ятниця, 3 липня 2015, 11:52

У Львові викрили нелегальний обмін валют

обмінник

Львів’янин організував у місті нелегальний пункт обміну валют у салоні краси поблизу Краківського ринку.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Вчора, 3 липня, львівські правоохоронці викрили нелегальний пункт обміну та встановили особу організатора незаконного проведення валютно-обмінних операцій. Обмінник був розташований у приміщенні салону краси, поблизу Краківського ринку. Переважно, його послугами користувалися підприємці.

Під час проведення санкціоновано обшуку в пункті обміну валюти, правоохоронці виявили та вилучили 10 тис дол, 3 тис 300  євро, 7 тис польських злотих, 20 тис російських рублів та 317 тис грн. Також було вилучено пристрій для підрахунку готівки та апарат ультрафіолетового освітлення грошових купюр.

 Наразі складено адміністративний протокол щодо порушення правил про валютні операції. Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від 30 до 44 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією валютних цінностей.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.