Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Народний фронт

pravdorub.kr.ua

П'ятниця, 3 липня 2015, 15:57

Народний фронт обрав голову фракції

Народний фронт

Максим Бурбак очолив фракцію Народного фронту у Верховній Раді.

Про це повідомляє «Дзеркало тижня».

Сьогодні, 3 липня, на засіданні фракції Народний фронт обрали нового главу фракції. Ним став народний депутат Максим Бурбак, у минулому – міністр інфраструктури.

Кандидатуру Бурбака підтримали одноголосно. А першим заступником голови фракції Народний фронт залишається Андрій Тетерук. Раніше керівництво фракцією здійснювалося співголовами Андрієм Тетеруком і Вікторією Сюмар.

Нагадаємо, сьогодні Юрій Луценко подав у відставку з посади голови фракції Блок Петра Порошенка. Нардеп написав заяву через прийняття 2 липня Верховною Радою закону про реструктуризацію валютних кредитів, який йде в розріз з домовленостями України з МВФ та завдасть значної шкоди фінансовій і банківській системі країни.

Як розповів у коментарі Варіантам член спостережної ради ОКСІ Банку Олег Баляш, закон «Про реструктуризацію зобов'язань за кредитами в іноземній валюті» легалізовує завідомо збиткову операцію для банків.  Він означає, що банки беруть гривню по 20-25%, а після проведення реструктуризації отримують оплату по 11-15%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.