Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна Рада

7dniv.info

П'ятниця, 3 липня 2015, 17:23

У Верховній Раді зареєстрували скасування закону про реструктуризацію

Верховна Рада

Сьогодні нардепи зареєстрували скасування законів про поліцію і реструктуризацію валютних кредитів.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні, 3 липня, 7 народних депутатів зареєстрували проект постанови про скасування скандального закону про реструктуризацію валютних кредитів, прийнятого 2 липня.

Авторами відповідного документу стали депутати від Блоку Петра Порошенка, а також член фракції "Самопомоч" та заступник голови фракції Народний фронт.

Як розповів у коментарі Варіантам член спостережної ради ОКСІ Банку Олег Баляш, закон "Про реструктуризацію зобов'язань за кредитами в іноземній валюті" легалізовує завідомо збиткову операцію для банків.  Він означає, що банки беруть гривню по 20-25%, а після проведення реструктуризації отримують оплату по 11-15%.

Також через прийняття Верховною Радою цього закону сьогодні Юрій Луценко подав у відставку з посади голови фракції Блок Петра Порошенка.

У свою чергу ще 5 депутатів зареєстрували проект постанови про скасування прийнятого 2 липня закону про національну поліцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.