Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Понеділок, 2 липня 2012, 14:26

Прокуратура Львівщини притягнула до кримінальної відповідальності керівника підприємства за підбурювання до давання хабара посадовцям

Прокуратура Львівської області притягнула до кримінальної відповідальності керівника підприємства, який підбурював особу до давання посадовцям органів влади хабара. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області. Управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області завершило досудове слідство у кримінальній справі про обвинувачення керівника однієї з приватних комерційних структур у зловживанні впливом (ч. 2 ст. 369-2 КК України), підбурюванні до давання хабара ( ч.4 ст.27, ч. 3. ст. 369 КК України) та шахрайстві (ч. 2 ст. 190 КК України).

Вказаний підприємець, розробляючи документацію на відведення земельної ділянки взявся «вирішити» пришвидшення її погодження у Сколівській РДА. Свою «послугу» останній оцінив у 87 тис. грн., які зацікавлена особа мала йому передати за затвердження проекту по зміні цільового призначення земельної ділянки.

На майно обвинуваченого, вартістю 100 тис. грн., накладено арешт.

Кримінальну справу скеровано до суду для розгляду по суті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.