Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

wikipedia.org

Понеділок, 2 липня 2012, 15:54

Українські правоохоронці зафіксували 17 анонімних повідомлень про терористичні загрози у період Євро-2012

За період проведення Євро-2012 українські правоохоронні служби зафіксували 17 анонімних повідомлень про терористичні загрози, які виявилися фальшивими.

«З початку Євро-2012 зафіксовано 17 анонімних повідомлень про терористичні загрози. У більшості випадків аноніми встановлені. На щастя інформація про терористичні загрози не підтвердилася. Зараз вживаються заходи щодо притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які вчинили ці правопорушення», - заявив заступник голови Служби безпеки України Петро Шатковський.

Анонімні повідомлення надходили про мінування об'єктів інфраструктури Євро, зокрема, фан-зон, - зазначив він.

Нагадаємо, нещодавно Президент України Віктор Янукович підписав закон № 4955-VІ, який за неправдиві повідомлення про замінування вводить кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін до 6 років. 

Крім того, до старту чемпіонату після серії вибухів у Дніпропетровську 27 квітня цього року, в результаті яких постраждали 29 осіб, серед світової громадськості почали звучати заклики про бойкот Євро-2012 в Україну через загрозу терактів. В УЄФА після подій в Дніпропетровську заявили, що, незважаючи на це, вірять у безпеку Євро-2012.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.