Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виконавчий комітет ЛМР

П'ятниця, 10 липня 2015, 18:30

У Львові програма дитячий тренер та успішний вчитель може отримати 2,5 млн грн

виконавчий комітет ЛМР

Львівський виконком погодив внесення змін до міського бюджету на 2015 рік, які передбачають перерозподіл 192 млн 180 тис грн.

Про це стало відомо сьогодні, 10 липня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

«Пропонується на огляд збільшення плану податкових надходжень на 192 млн 180 тис грн. З них 75 млн грн – податок з доходів фізичних осіб, 30 млн грн – акцизний податок, 15 млн грн – земельний податок, 30 млн грн – орендна плата за землю, 25 млн грн – єдиний податок, 13 млн грн – плата за надання адмінпослуг та 4 млн 180 тис грн – державне мито», – повідомив директор департаменту фінансової політики Львівської міськради Олег Іщук.

Кошти скерують на наступні об’єкти: 30,5 млн грн – на фіксацію заробітної плати працівників бюджетної сфери, 4,462 млн грн – на індексацію зарплати працівників установ, що фінансуються саме з міського бюджету, по 2,5 млн грн – на програми «Дитячий тренер» та «Успішний вчитель», 957,6 тис грн – на програму розвитку з шахів у школах, 614 тис грн – на харчування дітей учасників АТО, 3,1 тис грн – на зарплату в ДЮСШ, які місто прийняло на баланс, 5 млн грн – на медикаменти, 100 тис грн – для стадіону «Сокіл», 98 тис грн – на ремонт приміщень міськради, 208 тис грн – на центр обслуговування мешканців, та 469 тис грн – на виплату грошової компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам.

Рішенням передбачено скерувати 142,149 млн. грн у бюджет розвитку. А внесення цих змін до бюджету прийматиме сесія міськради на наступному пленарному засіданні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.