Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

http://www.chudovo.org

Понеділок, 2 липня 2012, 16:20

ДПС України з початку року зібрала до держбюджету 97,2 млрд. грн.

Державна податкова служба України до загального фонду державного бюджету за оперативними даними зібрала 97,2 млрд. грн. Порівняно з минулим роком збір платежів до бюджету зріс на 6,7 млрд грн, або на 7,4%. Про це повідомляє прес-служба Державної податкової служби України.

Бюджетний розпис Міністерства фінансів України за січень-червень 2012 року виконано на 100,2%. Бюджет додатково отримав 177,6 млн. грн.

В повному обсязі виконано завдання з податку на прибуток, акцизного податку з ввезених на митну територію України підакцизних товарів, рентної плати за природний газ, що видобувається в Україні, та транзитне транспортування природного газу, частини чистого прибутку (доходу) державних підприємств, збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на електричну та теплову енергію, збору за спеціальне використання лісових ресурсів та води, платежів за користування надрами тощо, - повідомили у ДПСУ.

Нагадаємо, до загального фонд держбюджету за 5 місяців цього року надійшло 83,3 млрд. грн. платежів. Загалом обсяг надходжень до держбюджету за 5 місяців збільшився на 12,1% - до 133,37 млрд. грн.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.