Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

styknews.info

Понеділок, 13 липня 2015, 12:44

Минулої доби на Львівщині виникло 9 пожеж: одна людина загинула

пожежа

Підрозділи ДСНС врятували від згорання 3 будівлі, під час однієї з пожежі загинула людина.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Так, 12 липня о 18:25 до рятувальників надійшло  повідомлення про пожежу в господарській будівлі по вул. Мельника  Золочівського району м. Глиняни. Займання виникло на даху будівлі. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив покрівлю господарської будівлі та перекинувся на дах житлового будинку.

О 18:36 виникла пожежа в приватному господарстві в с. Острів Сокальського району. О 20:47 горіння ліквідували. Вогнем знищено 2 тонни сіна, 3 м огорожі та 4 дерева. На місці події працювали фахівці ДПРП-33 м. Червоноград.

Цього ж дня о 21:56 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Липник Жовківського району. Вогнеборці  ліквідували горіння на площі 200 кв.м. о 22:29. До ліквідації пожежі залучили фахівців та спецтехніку ДПРП-48 м. Рава-Руська.

Окрім цього, 12 липня о 10:20 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Чишки Старосамбірського району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку. Внаслідок пожежі знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м. На місці пожежі виявлено тіло власника, 1970 року народження. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликались.   

Причини пожеж та сума завданих збитків наразі встановлюється фахівцями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.