Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

динамо львів

Наталка Волосацька у FB

Понеділок, 13 липня 2015, 17:10

"Динамо" здобуло Кубок України з водного поло

динамо львів

Вчора, 12 липня, Львівська ватерпольна команда "Динамо" виборола Кубок України 2015-го року.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У фінальному поєдинку львів’яни за підтримки уболівальників, мистецьких колективів і великої групи журналістів упевнено здолали команду "Слобожанець" з Харкова з рахунком 7:4 (2-0, 1-1, 3-2, 1-1).

У матчі за бронзові нагороди їхні володарі визначилися тільки у серії пенальті – з рахунком 14:13 (3-2, 3-3, 2-3, 3-3, (пн 2-3)) команда "ДНУ" з Дніпропетровська здолала ватерполістів харківської дружини "НТУ ХПІ".

До слова, що саме у такій послідовності команди розподілили місця на п’єдесталі і на минулорічному ватерпольному Кубку України.

Окрім Кубка України переможцю та медалей і дипломів гравцям та тренерам обох команд, спеціальними призами відзначено кращих гравців в кожному з ватерпольних амплуа:

Воротар – Денис Волончук ("Динамо");

Захисник – Мартін Фамера ("Динамо");

Рухливий нападник – Кирило Наволоков ("Слобожанець");

Стовп – Лукаш Дюрик ("Слобожанець").

Фінальна гра Кубку України 2015року з водного поло серед чоловічих команд

"Динамо" (Львів) – "Слобожанець" (Харків) – 7:4 (2:0, 1:1, 3:2, 1:1) 12 липня. Початок – 12:00. Львів. Басейн НСБ літніх видів спорту МО України (відкрита вода). 350 глядачів. Сонячно. +17°С

Судді: Володимир Капінус (Маріуполь), Сергій Гончаров (Дніпропетровськ).

"Динамо": Денис Волончук, Олег Раврик – Роман Грищук, Юрій Мамєтьєв (1), Олександр Дядюра, Станіслав Дубілер, Віталій Свіщов, Віктор Момот (1), Олексій Шведов (1), Мартін Фамера (2), Володимир Ситник, Гліб Шульженко, Юрій Бегень, Сергій Гришин, Мартін Мравік (2).

Старший тренер – Ігор Зінкевич.

"Слобожанець": Дмитро Дудіков, Олексій Келеберда – Григорій Кірочкін, Лукаш Дюрік (2), Самуель Балаш, Олександр Абрамов, Олександр Єрмаков, Микита Апостол (1), Михайло Черпак, Вадим Євстатов, В’ячеслав Скрипник, Кирило Наволоков (1), Олег Кабанов, Євген Обедінський, Денис Гурцкая.

Старший тренер – Сергій Колточихін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.