Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Зиновій Карпінський

Понеділок, 2 липня 2012, 17:35

Депутата Львівської облради підозрюють у шахрайстві

Зиновій Карпінський

Депутата Львівської облради від КУНу Зиновія Карпінського інвестори будівництва житлового комплексу на Робітничій, 1 підозрюють в шахрайстві.

Таку заяву інвестори подали до комісії законності та депутатської етики Львівської облради.

Голова комісії  Михайло Барбара розповів в коментарі Варіантам про те, що ця заява була розглянута на засіданні комісії та взята членами комісії до відома.

"Зараз триває досудовий процес, тому ми не маємо права втручатись. Ми будемо викликати депутат Зиновія Карпінського, щоб почути його думку, бо завжди так робимо" – сказав Михайло Барбара.

Також він пояснив, що суть справи полягає в тому, що ТзОВ "Екран", гендиректором якого є Карпінський, залучило гроші інвесторів через ЖБК "Світозор", який є неприбутковою організацією. Михайло Барбара не відкидає того, що так могли зробити з метою мінімізації оподаткування, але стверджувати нічого не став, каже, що чекають рішення суду.

Львівська міська рада надала земельну ділянка площею 0,6804 га на вул .Робітничій, 1 в оренду терміном на 10 років за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими об'єктами обслуговування, зокрема, земельна ділянка площею 0,0538 га у межах червоних ліній з обмеженнями (Ухвала Львівської міської ради № 581 від 03/01/2007) товариству з обмеженою відповідальністю "Екран".

Керівником ТзОВ "Екран" та замовника будівництва об'єкта ЖБК"Світозор" є одна і та ж особа – Зиновій Карпінський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.