Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Солідарність

facebook

Четвер, 16 липня 2015, 14:49

Солідарність провела у Львові урочисті заходи з нагоди Дня державного суверенітету

Солідарність

У Львові з нагоди 25 річниці державного суверенітету партія «Солідарність» розгорнула прапор України біля пам’ятника В. Чорноволу.

Про це повідомила прес-служба ЛТО "Солідарність".

Голова ЛТО «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Тарас Ситник підписав прапор і позначив місто Львів на карті України.

Далі стяг подорожуватиме Україною та завершить мандрівку у Києві в День Незалежності.

«Сьогодні мало хто з громадян нашої держави розуміє важливість цього документу, однак проголошення Декларації про державний суверенітет означав вихід України зі складу Радянського Союзу та утвердження країни як суверенної незалежної держави. Уже через рік це вдалося зробити – де-юре. А от де-факто за свою незалежність ми боремося донині, а свій суверенітет доводиться відстоювати у війні з Росією. З нагоди 25 річниці проголошення Декларації про державний суверенітет  щиро вітаємо усіх громадян України! Маємо надію і віру, що наша держава зможе відстояти свій суверенітет, а український народ здобуде славу і волю у тяжкому протистоянні з ворогом. Єдність і солідарність – це те, що нині необхідне нашому суспільству, щоб пережити цей важкий час. Нехай Вас береже Бог, а Ви любіть і бережіть Україну!» – сказав Т.Ситник.

Нагадаємо, 16 липня 1990 року Верховна Рада УРСР, виражаючи волю народу, ухвалила Декларацію про державний суверенітет України. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.