Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ганна Гопко

Понеділок, 20 липня 2015, 12:39

Володимир Гройсман став на захист покараної Гопко

Ганна Гопко

Спікер ВРУ Володимир Гройсман не підтримує рішення "Самопомочі" про відкликання Гопко з посади голови комітету у закордонних справах.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Хочу висловити свою солідарність з Ганною Гопко, яку вважаю справжнім патріотом України, людиною надзвичайно фаховою і принциповою. Тому я не маю жодних сумнівів щодо її відповідності посаді голови комітету з міжнародних справ", – написав В. Гройсман на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook у неділю.

Спікер парламенту зазначив, що карати за переконання неприйнятно, і висловив сподівання, що лідер партії "Самопоміч" адекватно відреагує на ситуацію.

Нагадаємо, "Самопоміч" відкликала перший номер свого виборчого списку Г. Гопко з посади голови Комітету Верховної Ради із закордонних справ за голосування про направлення до Конституційного Суду запропонованого президентом проекту змін до Основного закону в частині децентралізації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.