Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

http://loda.gov.ua

Вівторок, 3 липня 2012, 10:28

На Львівщині служба у справах дітей в сім'ю повернула 205 дітей

У Львівській області працівники служб у справах дітей спільно з працівниками кримінальної міліції у справах дітей, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділів освіти провели  634 профілактичні рейди. В результаті цих рейдів у сім'ю повернено 205 дітей. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

 

На Львівщині підведено підсумки проведення профілактичних рейдів «Вокзал», «Діти вулиці», «Канікули» за перше півріччя 2012 року.

Під час проведення рейдів виявлено 316 дітей, з них 217 дітей вилучено з вулиці, 34 дитини із сім'ї,  37 дітей з комп'ютерних клубів, 28 дітей з розважальних закладів.

Станом на сьогодні, в сім’ю повернули 205 дітей, до навчальних закладів 74 дитини, влаштовано в притулок 14 дітей, до закладів охорони здоров'я - 23 дітей.

Також під час проведення рейдів зафіксовано 19 порушень правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами, попереджено 8 посадових осіб, ініційовано притягнення до відповідальності 13 посадових осіб.

Крім того, обстежено 803 сім'ї, попереджено 550 батьків, ініційовано притягнення до відповідальності 171 батьків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.