Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівський автовокзал

uk.wikipedia.org

Вівторок, 21 липня 2015, 16:50

В серпні на Стрийському автовокзалі почне функціонувати єдина диспечерська служба

львівський автовокзал

Наступного місяця на Стрийському автовокзалі запрацює єдина диспечерська служба, яка моніторитиме роботу приміського та міжміського пасажирського автотранспорту.

Про це заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, передає прес-служба Львівської ОДА.

Керівник області зазначив, що питання громадських перевезень не повністю врегульовано.

"Відкриття цього диспетчерського пункту дасть можливість набагато краще відслідковувати рух транспорту і вживати відповідних заходів у випадку порушень. Також минулого тижня почала працювати Укртрансінспекція, яка за перші чотири дні роботи наклала штрафи на 18 перевізників, які здійснюють вантажні перевезення. Сподіваємося, що завдяки спільній роботі диспетчерського пункту, Укртрансінспекції та Державтоінспекції ми покращимо якість перевезень для мешканців області", – зазначив Олег Синютка.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Олег Синютка призначив службове розслідування, яке покаже фаховість та компетентність посадових осіб, які оголошували конкурс на автобусні маршрути Стрийського та Сколівського напрямків.

Крім цього, голова Львівської ОДА розірвав 10 договорів із перевізниками через невиконання або ж неналежне виконання ними взятих на себе зобов’язань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.