Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сигарети

novini.bg

Середа, 22 липня 2015, 11:15

Контрабандисти найчастіше використовують львівські сигарети

сигарети

Основним постачальником сигарет, які нелегально переправляють за кордон, є Львівська тютюнова фабрика.

Про це на своїй сторінці написав голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, передає Українська правда.

"Результати обшуків узагальнюються й будуть повідомлені додатково, однак вже можна сказати, що основним поставником сигарет, які потім нелегально переправлялися за кордон, була Львівська тютюнова фабрика", – повідомив він.

Частина з вилучених сигарет виявилися білоруськими. На думку Москаля, це вказує на той факт, що в Чернігівській області на кордоні з Білоруссю є "вікна" для контрабандистів.

Москаль додав, що для посилення боротьби з контрабандою через зелений кордон уздовж Закарпаття на всіх чотирьох перевалах, які ведуть в область, виставлені пости з працівників митниці, прикордонної служби, МВС, СБУ та фіскальної служби.

"Пости не допускатимуть завезення на Закарпаття великооптових партій сигарет (у тому числі без акцизних марок) та контрафактних спиртних напоїв, а із Закарпаття – вивезення лісу-кругляку", – повідомив він.

Як відомо, саме контрабанда сигарет вважається основною причиноюзбройного зіткнення у Мукачевому між Правим сектором та оточенням депутата Ради Михайла Ланьо. Декілька озброєних членів Правого сектору досі переховуються у лісах Закарпаття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.