Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

80-та окрема аеромобільна бригада

Середа, 22 липня 2015, 14:03

Бійцям 80-ї окремої аеромобільної бригади вручать ордени, – Васюник

80-та окрема аеромобільна бригада

49 бійців 80-ї окремої аеромобільної бригади будуть нагороджені орденами та медалями за проявлену особисту мужність, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку.

Про це повідомляє народний депутат України Ігор Васюник на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Це хлопці, які були на передовій, рятували своїх побратимів, виводили свій підрозділ з-під вогню, а головне – зупиняли та перешкоджали просуванню противника. Вони проявили себе в боях під час оборони Луганської ТЕС в районі населеного пункту Щастя, при штурмі населеного пункту Сокільники, Кримське. Багато з них під час бою були контужені, але продовжували керувати або діями своїх взводів, або прикривали відхід своїх товаришів, поранені рятували свої побратимів з підірваних БТРів", – зазначив Ігор Васюник.

За його словами, протягом довгого часу бійцям нагороди так і не вручали, хоча всі документи були подані. Відтак, з цього питання нардеп зустрівся з головою Адміністрації Президента, який запевнив Васюника, що невдовзі всі військові отримають заслужені нагороди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.