Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

progolovne.ck.ua

Вівторок, 3 липня 2012, 11:21

На сьогодні у Львові зареєстровано 450 ОСББ

Зараз у м. Львові зареєстровано 450 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Відповідно до ухвали №1446 від 26 квітня 2012 року «Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2012 рік», на капітальний ремонт житлового фонду об'єднань співвласників багатоквартирних будинків виділено 3 млн. 630 тис. грн. Ще близько 3 млн. грн. витратять на реконструкцію будинків ОСББ та ЖБК.

Як повідомляють у відділі супроводу ОСББ, відповідно до бюджетного подання для капітального ремонту та реконструкції житлового фонду ОСББ потрібно близько 30 млн. грн. Титульні списки будинків ще на стадії затвердження.

Нагадаємо, у Львівській міській раді працює відділ супроводу ОСББ, ресурсний центр для розвитку ОСББ Львівської міської ради, працівники якого щоденно надають безкоштовні консультації з питань ОСББ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.