Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

volynnews.com

Четвер, 23 липня 2015, 11:15

Бійці АТО отримають 271 земельну ділянку на Самбірщині

земельна ділянка

Депутати Самбірської міської ради виділили 271 учасникам бойових дій в зоні АТО земельні ділянки під індивідуальне житлове будівництво.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Учасники АТО отримають земельні ділянки площею близько 0,06 гектара кожна. Землі знаходяться на території Самбора в межах 137 кварталу.

Своїм рішенням депутати Самбора надали дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО.

За словами міського голови Самбора Тараса Копиляка, на цій території проектанти планують створити новий квартал з дитячим садочком, спортивними майданчиками, торговим комплексом, що забезпечить максимальні побутові зручності майбутнім мешканцям.

"Водночас це рішення депутатів Самбірської міської ради вкрай важливе, оскільки учасникам АТО надано четверту частину всіх земельних ділянок у Львівській області", - наголосив Тарас Копиляк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.