Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

субсидії

eveningkiev.com

Четвер, 23 липня 2015, 16:03

Львівська ОДА підготує роз'яснювальні листки щодо оформлення субсидії

субсидії

На Львівщині впродовж серпня підготують інформаційні листки щодо роз'яснення порядку оформлення субсидії.

Про це стало відомо сьогодні, 23 липня, на засіданні колегії Львівської ОДА.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив департаменту соціального захисту населення впродовж серпня підготувати інформаційні листки щодо роз'яснення порядку оформлення субсидії і розповсюдити в усіх районах області.

Також стало відомо, що у зв'язку з підвищенням цін і тарифів на комунальні послуги орієнтовна кількість сімей, які отримають право на субсидії, становитиме 500 тис.

Депатрамент соціального захисту населення повинен забезпечити моніторинг стану призначення житлових субсидій, а голови райдержадміністрацій та міські голови провести інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо спрощення механізму субсидії.

Заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Оксана Яковець поінформувала, що зараз органами соціального захисту населення проводиться робота щодо опрацювання нових заяв для призначення житлових субсидій за спрощеним порядком.

За прогнозними показниками кількість одержувачів субсидій до кінця року очікується на рівні 400 - 500 тисяч сімей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.