Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Вівторок, 3 липня 2012, 11:50

Rozetka.ua припинила доставку товарів додому

Інтернет-магазин Rozetka.ua не здійснюватиме доставку електротоварів додому у зв'язку із закриттям складу.

 

«Зараз товар не доставляється, так як склад закритий з технічних причин. До кінця тижня плануємо відновити доставку», - сказав представник магазину.

Представник не підтвердив і не спростував зв'язок між припиненням доставки та обшуками податківців. Прийом замовлень, за словами співрозмовника агентства, здійснюється в звичайному режимі.

Нагадаємо, Державна податкова служба в Києві вчора, 2 липня, повідомила про проведення минулого тижня співробітниками податкової міліції оперативно-пошукових дій у раніше орендованому ТОВ «Rozetka.ua» (Київ) приміщенні на вулиці Фрунзе, 82.

Після здійснених 27 червня обшуків приміщення було опломбовано. 19 квітня поточного року в трьох офісних і трьох складських приміщеннях Rozetka.ua проводився обшук. За матеріалами працівників податкової міліції на підставі акта перевірки порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 212 КК Україні відносно директора ТОВ «Rozetka.UA», яке здійснює діяльність у сфері інтернет-торгівлі.

Згідно оперативної інформації ДПС, бізнесмени завозили товари з-за кордону за заниженими цінами. Це дозволяло отримувати надприбутки, які переводилися в «тінь» через рахунки фіктивних фірм. В результаті цих угод до державного бюджету недонараховано понад 7 млн. грн. Своєю чергою, керівництво ТОВ «Rozetka.ua» (Київ) в судовому порядку оскаржив звинувачення податкової міліції в ухиленні від сплати податків на суму понад 7 млн. грн.

Джерело: Дело

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.