Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

http://karpatnews.in.ua

Вівторок, 3 липня 2012, 12:07

Регіонали пропонують навчання членів виборчих комісій провести коштом обласного бюджету

Фракція Партії регіонів у Львівській облраді запропонувала передбачити фінансування для проведення навчання членів дільничних виборчих комісій з підготовки та проведення виборів народних депутатів України за рахунок коштів обласного бюджету. Відповідна заява була озвуена сьогодні на пленарному засіданні Львівської облради, - повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів.

«Враховуючи досвід проведення попередніх виборчих кампаній та у зв’язку з тим що дільничні виборчі комісії не є постійно діючими,  а утворюються на період проведення виборів і референдумів з метою забезпечення прозорості виборчого процесу та забезпечення рівних умов для всіх політичних сил, що братимуть участь у виборах народних депутатів України, наголошуємо на необхідності створення належних умов для формування якісного складу виборчих комісій з числа громадян, які мають відповідну підготовку, досвід і практичні навички в організації та проведенні виборів», - йдеться у заяві.

Крім того, у зверненні зазначається, що підвищення правової культури зазначених осіб здійснюється шляхом навчання, створення умов для самоосвіти і забезпечується за допомогою методів заохочення.

«Частиною п’ятою Концепції для здійснення заходів щодо підвищення правової культури учасників виборчого процесу та референдумів можуть у встановленому порядку залучатися кошти громадських організацій, політичних партій, виборчих блоків партій, підприємств, установ, організацій, органів місцевого самоврядування, громадян, міжнародна технічна допомога, а також кошти з інших джерел, не заборонених законодавством», - зазначено у заяві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.