Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

собор Святого Юра

П'ятниця, 24 липня 2015, 12:22

У день відкриття пам'ятника Шептицькому у Львові збільшать кількість маршруток

собор Святого Юра

У зв’язку з відкриттям пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому, в місті буде частково змінено організацію дорожнього руху та посилено заходи безпеки.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У середу, 29 липня, у Львові урочисто відзначатимуть 150-ліття від дня народження Митрополита Андрея Шептицького. Цього дня відбудеться урочисте посвячення пам’ятника Шептицькому на площі Святого Юра. 

Міськрада Львова визначила місця для паркувань усіх прочан, які приїдуть до Львова, а також для забезпечення комфортного доїзду до площі Св. Юра, буде збільшено кількість автобусів та посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах.

«Міліція та муніципальна дружина забезпечуватимуть порядок під час проведення заходу, поблизу площі Св. Юра чергуватимуть бригади швидкої медичної допомоги, а також буде забезпечено біотуалети та смітники у спеціально відведених зонах. Сама площа задля комфорту прочан буде розділена турнікетами на кілька секцій. Під час заходу будуть працювати волонтери, які матимуть усю необхідну інформацію та скеровуватимуть людей у відповідні зони розташування на площі. Волонтерів можна буде розпізнати по футболках і кепках із зображенням митрополита Андрея Шептицького», - зазначив начальник управління внутрішньої політики Львівської міськради Євген Бойко.

Нагадаємо, 28 та 29 липня у Львові заборонять рух транспорту на вулицях, прилеглих до площі Св. Юра. Перекриють вул. Озаркевича (зі сторони вул. Городоцької), вул. Шептицьких (від вул. Сєченова), вул. Митрополита Андрея (зі сторони вул.С. Бандери), вул. Устияновича (від вул. Рилєєва), вул. Листопадового Чину (від вул. Гоголя), вул. Новаківського (зі сторони вул. Листопадового Чину) та вул. Матейка (зі сторони вул. Листопадового Чину).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.