Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

http://ukr.obozrevatel.com

Вівторок, 3 липня 2012, 12:23

Депутати Львівської облради ходитимуть на обід пізніше

На наступній сесії Львівської обласної ради депутати розглянуть питання про зміни в регламенті, відповідно до яких обідня перерва триватиме з 14 до 15 години, а не з 13 до 14 год. Про це в коментарі «Варіантам» повідомив голова комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Михайло Барбара.

 «До нас в комісію надійшов лист від Львівської обласної державної телерадіокомпанії з проханням внести зміни до регламенту Львівської обласної ради щодо обідньої перерви. Ми ухвалили, що потрібно встановити час обідньої перерви з 14 до 15 години», - пояснив Михайло Барбара.

На його думку, до телебачення потрібно підлаштовуватись, і така пропозиція є логічною та зручною для депутатів.

«Вже на одній з найближчий сесій це питання внесуть до порядку денного і, думаю, депутати підтримують цю пропозицію», - додав Михайло Барбара.

Нагадаємо, згідно з регламентом Львівської облради, наразі обідян перерва в ході пленарних засідань триває з 13 до 14 години. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.