Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Збройні сили України

Понеділок, 27 липня 2015, 17:58

З жовтня в Україні запровадять картки військовослужбовця

Збройні сили України

Петро Порошенко заявив про впровадження картки військовослужбовця для кожного бійця Збройних сил, починаючи з жовтня цього року.

Про це повідомляє Українська правда.

Президент Петро Порошенко, після того, як оглянув у Міністерстві оборони нові зразки речового забезпечення для солдатів, заявив про впровадження картки військовослужбовця.

"Абсолютно нові форми господарювання можуть бути запроваджені вже з жовтня. Кожен військовослужбовець матиме індивідуальну картку, і згідно з цією карткою він зможе отримати форму свого розміру, сухпайок, їжу в їдальні – і все це буде контролюватися по усьому ланцюжку, починаючи від старшини роти і завершуючи керівником служби речового забезпечення Міноборони", – сказав Петро Порошенко.

За словами президента, окрім відомчого житла, яке надаватимуть військовому за місцем служби, його родина матиме право оформити довгостроковий кредит на придбання житла з низькими відсотками.

"Кількість квартир, які видаються, є набагато меншою від приросту черги на них, а тому, якби ми не перейшли до видачі кредитів, ситуація з забезпеченням житлом була б нескінченною", – зазначив Порошенко.

Нагадаємо, також Порошенко хоче запровадити в українській армії нові звання: хорунжий і бригадний генерал.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.