Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

відремонтований внутрішній дворик на Сихові

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 28 липня 2015, 17:32

У Львові на Сихові завершили ремонти на просп. Червоної Калини та вул. Стрийській

відремонтований внутрішній дворик на Сихові

У Сихівському районі Львова триває ремонт внутрішніх дворів та хідників.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Сихівському районі було проведено ремонтні роботи на просп. Червоної Калини, 99-107, вул. Стрийській, 61-59, відремонтовано тротуари на вул. Мишуги, вул. Дунайській, 1-7, 32.

За словами в.о. начальника відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Івана Матківського завершується капітальний ремонт внутрішнього двору на вул. Хуторівка, 30-32. Орієнтовний об’єм прибудинкової території – близько 4,1 тис. м.кв. Наразі двір замостили новою плиткою та облаштовують газони. Роботи тривали 3 тижні.

Також ремонтують вул. Кавалерідзе, 8-14 – плиткою замощують дорогу та тротуар та тротуар на вул. Угорській, 1-17. У планах – провести ремонт дороги на вул. Персенківка, відремонтувати тротуар на вул. Вулецькій та прибудинкові території на вул. Угорській, 5-27.

За словами Івана Матківського, в попередні роки більше коштів спрямовували на ремонт магістральних доріг, а зараз – на відновлення дворів та прибудинкових територій.

Зазначимо, Сихівській районній адміністрації на капітальні ремонти дворів, хідників та доріг на цей рік виділено 11,6 млн грн. Наразі освоєно близько 80% цих коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.