Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Загарія

Середа, 29 липня 2015, 11:24

Жовківського міліціонера звільнили з роботи за водіння у нетверезому стані

Дмитро Загарія

Заступника начальника Жовківського райвідділу міліції, який керував авто у стані алкогольного сп'яніння, звільнили з органів внутрішніх справ.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

24 липня заступника начальника Жовківського райвідділу міліції затримали під час керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

«Після проведеного службового розслідування, за грубі порушення Дисциплінарного статуту ОВС України та присяги працівника ОВС, що проявились у керуванні автомобілем без водійського посвідчення, в стані алкогольного сп’яніння, в агресивному та зневажливому ставленні до громадян і працівників ДАІ, в передачі керування автомобілем особі без відповідних документів та з явними ознаками алкогольного сп’яніння, на заступника начальника Жовківського райвідділу міліції накладено дисциплінарне стягнення – звільнення з органів внутрішніх справ», - повідомив начальник ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.