Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

УДАР

Вівторок, 3 липня 2012, 13:52

«УДАР» вимагає від влади Львівщини спорудити пам’ятник Шухевичу

Сьогодні, 3 липня, під час сесії Львівської обласної ради від імені фракції «УДАР» депутат Львівської обласної ради Оксана Юринець звернулась до влади Львівщини із вимогою спорудити пам’ятник Роману Шухевичу у Львові. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ПП «УДАР».

 Представники «УДАРу» вимагають від високопосадовців Львівської області виконати Указ Президента №420/2007 від 2007 року «Про відзначення 100-річчя від дня народження Романа Шухевича», а відтак спорудити у Львові на розі вул. Генерала Т.Чупринки-С. Бандери пам’ятник генерал-хорунжому українських повстанців Роману Шухевичу.

«З цього приводу виконавчим комітетом Львівської міської ради було прийнято рішення № 16 від 30.01.2009 року «Про встановлення пам’ятника генерал-хорунжому Роману Шухевичу у м. Львові» і погоджено місце його спорудження на розі вул. ген. Т.Чупринки-С.Бандери», - йдеться у зверненні.

Крім того, у зверненні також наголошується, що «спільно з Львівським відділенням Національної спілки архітекторів України затверджено програму та умови конкурсу і проведено перший його етап. За результатами конкурсу визначено трьох переможців і рекомендовано провести другий етап, але далі це питання не зрушилось з місця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.