Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

1.bp.blogspot.com

Вівторок, 3 липня 2012, 14:02

Відомий іспанський ілюстратор Пабло Амарго приїде до Львова

Виставка робіт відомого у всьому світі ілюстратора Пабло Амарго триватиме чотири дні, з 12 по 16 вересня у галереї "Примус". Художник приїде до Львова на запрошення 19 Форуму видавців у Львові.

Як професійний ілюстратор Пабло Амарго працює з середини 90-х років. За свою діяльність отримав чимало різних нагород, зокрема, Національну премію Іспанії з ілюстрації (2004). Його роботи можна побачити і на рекламних плакатах, у журналах та у багатьох дитячих книжках.

Найважливішою своєю роботою Пабло Амарго вважає ілюстрації до дитячих книжок: «На відміну від преси, де робота живе тільки упродовж дня, чи плакатів, які перебувають на службі події, книга живе до останнього і її мета творча, винахідницька, літературна. Діапазон книги дуже широкий, і треба розрізняти книги з ілюстраціями та ілюстровані книги. Якщо у першому випадку візуальна частина служить доповненням до письмового тексту, то у другому – обсяг ілюстрованого – зображення і текст в цілому, це літературний блок із величезною виразною силою».

Більше робіт ілюстратора можна побачити на його сайті. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.