Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Жданов

Середа, 29 липня 2015, 19:35

Міністр спорту нагородив львів'янку за перемогу на Олімпійських іграх

Ігор Жданов

У Львові міністр молоді та спорту Ігор Жданов нагородив орденом «За заслуги» II ступеня олімпійську чемпіонку з фехтування Яну Шемякіну.

Сьогодні, 29 липня, відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів молоді та спорту Донецької, Івано-Франківської, Луганської та Львівської обласних та районних державних адміністрацій, у якій прийняв участь міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Міністр нагородив олімпійську чемпіонку з фехтування Яну Шемякіну орденом «За заслуги» II ступеня.

Завтра учасники семінару відвідають Яворівський полігон та прослухають семінар з національно-патріотичного виховання, на полігон також прибуде міністр молоді та спорту.

«Вам, керівникам структурних підрозділів молоді та спорту, необхідно і надалі продовжувати займатися розвитком фізичного виховання серед молоді. в свою чергу, міністрерство зосередиться на реалізації національних та олімпійських ігр, взаємодія з всеукрахнськими молодіжними державними адміністраціями», – розповів міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.