Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Арена Львів

Середа, 5 серпня 2015, 11:45

У Львові посилять рух транспорту до «Арени Львів»

Арена Львів

Сьогодні до стадіону «Арена Львів» на футбольний матч курсуватиме додатковий транспорт.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Для вболівальників, які сьогодні поїдуть на футбольний матч «Шахтар» – «Фенербахче», курсуватиме додатковий транспорт до стадіону «Арена Львів».

«В стандартному режимі ми виставляємо два додаткових маршрути: до початку матчу шатл-баси курсуватимуть з пл. Петрушевича (6 автобусів на довіз людей і 6 на вивіз) та від кінотеатру ім. О. Довженка (4 автобуси на довіз і 4 на вивіз глядачів) до вул. Вернадського», – розповів начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктор Щир.

Крім цього, буде посилений режим роботи тролейбусів: на 3 маршрутах – 3, 25, 20 – буде збільшена кількість транспорту і всі подвійні тролейбуси, які є у тролейбусному депо, будуть задіяні на вивіз глядачів після футбольного матчу. На автобусних маршрутах 3А, 10, 25, 40 також подвоять кількість авто на всіх маршрутах.

«На вивіз технічного персоналу ми спланували 4 автобуси у 4 напрямках о 1:30 год. ночі. Цієї кількості автобусів буде достатньо, щоб розвести всіх працівників стадіону після футбольного матчу до тих районів, де вони проживають», – пояснив Віктор Щир.

Також буде працювати ЛКП «Муніципальна дружина» для забезпечення громадського порядку, а на кожних дверях буде стояти контролер з «Львівелектротрансу».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.