Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

боротьба з корупцією

Середа, 5 серпня 2015, 18:10

На Львівщині відбудеться конкурс проектів боротьби з корупцією

боротьба з корупцією

Громадські активісти Львівщини за підтримким Міжнародного фонду "Відродження" проведуть конкурс проектів, які боротимуться з корупцією.

Про це стало відомо сьогодні, 5 серпня, під час круглого столу "Спільні дії влади та громади, спрямовані на подолання корупції у Львівському регіоні", учасники якого  пропонували методи боротьби з корупцією на Львівщині.

Результатом обговорень стало рішення щодо співраці громадських активістів Львівщини та Міжнародного фонду "Відродження" та проведення конкурсу проектів націлених на боротьбу з корупцією.

"Наразі набільшими корупційними проблемами Львівщини є земельне господарство, хоча в цій галузі змінився чиновник, думаю, це є проблема базова. Друге – лісове господарство: були одні, зараз інші рубають ліс. Що стосується митниці, не знаю, яку формулу правильно застосувати, адже якщо поставити біля одного митника ще одного, а біля цих двох митників поставити ще контролера, то зароблене будуть ділити не трьох", – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Громадська активістка "ГО Варта 700" Наталія Шелестак зазначила, що корупція у судових органах влади наразі є найбільшою проблемою українського суспільства, тому що судові справи, пов'язані з посадовцями, не набувають розголосу та залишаються невирішеними.

Учасники круголого столу одностайно заявляли про те, що найпроблемнішими корупційними проблемами Львівщини є освітні, медичні заклади та прокуратура.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.