Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Середа, 5 серпня 2015, 14:14

Порошенко заборонив працівникам антикорупційного бюро займатися політичною діяльністю

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав закон про включення Антикорупційного бюро до органів по боротьбі з організованою злочинністю.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Президент України Петро Порошенко підписав Закон України № 630-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України».

"Метою документу є приведення законодавчих актів у відповідність із Законом та забезпечення практичної реалізації його положень в частині включення новоутвореного державного правоохоронного органу – Національного антикорупційного бюро України до кола суб’єктів відповідних правовідносин у сфері публічного права", - повідомляють у прес-службі президента.

Відтак, закон регулює трудові відносини за участі працівників бюро, встановлює заборону для них бути членами політичних партій та обмежує їхню участь у виборчому процесі, а також включає антикорупційне бюро до переліку державних органів, які беруть участь у боротьбі з організованою злочинністю.

Нагадаємо, цей закон був ухвалений Верховною Радою 16 липня 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.