Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Бельгія

master-tour.kiev.ua

Четвер, 6 серпня 2015, 13:54

У Бельгії створять нові центри для біженців

Бельгія

Бельгія планує збільшити кількість центрів прийому для осіб, які шукають притулку.

Про це повідомляє Eurostat.

Бельгійський уряд має на меті створити понад 5 тис місць для осіб, які шукають притулок.

Наразі влада країни розглядає можливість перетворення місцевих казарм у прийомні центри для біженців, кількість яких все збільшується. Деякі центри із уже існуючих будуть повністю відновлені.

Нагадаємо, потерпаючи від біженців, Угорщина розпочала будівництво загороджувального бар‘єру на південному кордоні з Сербією. Між двома країнами зведуть 4 метровий паркан завдовжки 175 км. Хоча Євросоюз раніше розкритикував намір країни збудувати стіну. У відповідь Будапешт поскаржився, що усі його прохання до Брюсселя допомогти із напливом біженців не дали результату, а система прийому біженців в країні перевантажена і стикається із найбільшим напливом нелегалів серед усіх країн ЄС.

А у Македонії уряд виділив військові підрозділи на охорону кордонів, аби мігранти не могли потрапляти до країни з Греції.

Зазначимо, що найбільше від напливу нелегалів потерпають Італія та Греція. Також ЄС заявив, що готовий запровадити квоти, щоб розподілити 60 тисяч біженців упродовж 2 років між всіма країнами-членами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.