Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Четвер, 6 серпня 2015, 17:35

Порошенко дозволив фіксувати порушення дорожнього руху на відео

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав закон щодо безпеки дорожнього руху із запровадженням автоматичної фотозйомки та відеофіксації.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Президент України Петро Порошенко підписав закон про безпеку дорожнього руху, який передбачає надання нових повноважень для патрульної поліції.

Відтак, запроваджується автоматична фотозйомка та відеофіксація адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, яка має покращити рівень безпеки дорожнього руху і знизити рівень дорожньо-транспортного травматизму зі смертельними та іншими тяжкими наслідками.

Також запроваджується новий вид адміністративного стягнення – штрафні бали, установлюється розмір штрафу або кількості штрафних балів, надаються повноваження щодо розгляду справ про адміністративні правопорушення уповноваженими працівниками підрозділів патрульної служби МВС.

"Відомо, що подібні системи позитивно зарекомендували себе в багатьох країнах світу, зокрема в Німеччині, Швеції, Великій Британії, Італії, Швейцарії, Австрії, Нідерландах, Франції та ін.",– повідомляють у прес-службі президента.

Нагадаємо, Порошенко 4 серпня підписав закон про національну поліцію. У її складі функціонують кримінальна і патрульна поліція, органи досудового розслідування, поліція охорони, спеціальна поліція і поліція особливого призначення.

Зазначимо, що нова патрульна поліція вийде на вулиці Львова уже 28 серпня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.