Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

поліція

П'ятниця, 7 серпня 2015, 17:58

Окрім Самбора, міліцію реформують ще у 4 районах Львівщини

поліція

Відтепер міліцейські групи швидкого реагування окрім Самбірського з'являться у й Старосамбірському, Турківському, Жовківському та Мостиському районах.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

7 серпня у Львові презентували поширення експерименту, що проводиться на базі Самбірського міського відділу міліції із створення груп швидкого реагування, та запровадження ряду нововведень.

"Групи швидкого реагування набагато швидше прибувають на виклики громадян, працюють ефективніше та оперативніше. Міліціонери, що працюють за новими графіками, мають можливість концентруватись виключно на виконанні своїх обов’язків. Результат очевидний: довіра громадян до працівників міліції зросла", – зазначив в.о. начальника МВС України у Львівській області полковник міліції Руслан Домніцак.

Експеримент з реформування міліції Львівщини проводять спільно Головне управління МВС України у Львівській області та Консультативна місія ЄС.

За словами керівника відділу регіонального співробітництва Консультативної місії Європейського Союзу Удо Мьоллєра, згодом проект може бути продовжений на усю територію України.

Наразі, за інформацією начальника штабу ГУ МВС України у Львівській області Юрія Гладуна, міліцейські групи швидкого реагування планують запровадити у всіх районах Львівщини.

Нагадаємо, групу швидкого реагування у Самбірському міськвідділі міліцію впровадили 17 липня, а її патрулі яких забезпечили 4 новими автомобілями. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.