Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 7 серпня 2015, 18:27

Українські телеканали перейдуть на порно

Держкіно констатує дефіцит контенту телеканалів через заборону російський серіалів.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Державне агентство України з питань кіно констатує дефіцит контенту телеканалів через заборону російський серіалів.

"Зараз є потреба на ринку вітчизняних серіалів. Тому що через заборони, які відбулися, які були ініційовані, в першу чергу нами, виник дефіцит контенту телеканалів і багато хто почав власне виробництво. Але зараз недостатнє економічне підгрунтя для цього, тому що рекламний ринок є дуже малим, а потреба збільшується", – розповів голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко.

За його словами, в українських телеканалів відсутній так званий архів серіалів, відтак необхідно створювати багато нового контенту.

"Потрібно дочекатися створення нового контенту, зараз нічого показувати", – наголосив Іллєнко.

Нагадаємо, раніше українське Держкіно заборонило до показу 162 фільми і телесеріали, які були вироблені в Росії з 1 січня 2014 року. А 5 серпня до цього списку додали ще 3 російські серіали та 1 фільм.

Зазначимо, що у квітні голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Олег Наливайко повідомив, що Держкомтелерадіо уже готове замінити російські серіали на вітчизняні, а Львівська обласна телерадіокомпанія розпочала адаптовувати для українських глядачів польські серіали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.