Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Вівторок, 3 липня 2012, 17:35

Сьогодні у Львові визначають підприємство, яке виготовлятиме для міста перший найсучасніший трамвай

3 липня 2012 року у Львівській міськраді відбувся тендер щодо визначення переможця на поставку нового трамвая для ЛКП «Львівелектротранс».

  Учасниками закупівлі (тендеру) є завод «Татра-Юг» (м. Одеса), який готовий виготовити трамвай за 12 млн. 750 тис. грн., ПАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» (м. Львів), який пропонує 14 млн. 195 тис. грн., ТзОВ «Торгово-фінансова компанія «ЛАЗ» (м. Київ) 12 млн. грн., ПАТ «Київський завод електротранспорту» (м. Київ), який за виробництво нового трамвая пропонує 16 млн. грн. та спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» (м. Львів), яке за свою продукцію просить 11 млн. 910 тис. грн.

Після перевірки необхідних документів виконавчі органи мають оголосити переможця тендеру на поставку для ЛКП «Львівелектротранс» нових трамвайних вагонів. З- поміж усіх пропозицій найкращу ціну та гарантійний термін використання кузова 18 років надало українсько-німецьке підприємство, співзасновником якого є львівський концерн «Електрон». Сподіваємося, оголошуючи переможця, виконавчі органи Львівської міськради визначать найоптимальніший варіант для бюджету міста та врахують можливість перспективи створення нових робочих місць для львів ян, - зазначив депутат від ВО «Свобода» член постійної комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку Іван Лещишин.

Нагадаємо, цього річ у бюджеті Львова депутати заклали 12 млн. грн. на закупівлю трамвая нового покоління.

Джерело: прес-служба ЛМО ВО «Свобода»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.