Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

продаж алкоголю у Львові

Понеділок, 10 серпня 2015, 16:39

Садовий спихнув нічний алкоголь на поліцію з майбутнього

продаж алкоголю у Львові

У Львові наприкінці серпня запрацює нова поліція, яка повинна ліквідувати продаж алкоголю у місті в нічний час та неповнолітнім.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, першим завданням нової поліції буде боротьба з незаконним продажем алкоголю у місті.

«На превеликий жаль, міліція або не хоче, або не може виконувати цю контрольну функцію з унеможливлення продажу алкоголю в нічний час, що заборонено у Львові, і дітям. Є велика надія на нову поліцію, яка вже вкінці серпня почне працювати", – повідомив Андрій Садовий.

За його словами, деякі колишні працівники міліції мають дотичність до продажу алкоголю, тому потрібні нові працівники МВС.

Нагадаємо, нещодавно, з ініціативи нардепа Ігоря Васюника, міліція провела рейд львівськими магазинами щодо продажу алкоголю в заборонений час та виявила порушення щодо торгівлі спиртним вночі та неповнолітнім.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.