Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Понеділок, 10 серпня 2015, 17:05

Карний розшук затримав банду перукарних злодіїв

Львівські правоохоронці затримали злочинну групу, що займалася пограбуваннями у місті.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

8 серпня у Залізничному районі Львова правоохоронці затримали 4 зловмисників, яких підозрюють у пограбуваннях та розбійних нападах.

Найстарший з затриманих, організатор групи – львів’янин, ще 3 учасників – мешканці Жидачівського району.

8 серпня затримані скоїли 4 пограбування у Залізничному районі міста.

«У різний період до складу групи входило до 8 осіб. Обов’язки всіх учасників були чітко розподілені. Організатор виїжджав на злочини власним автомобілем Рено, залучав до складу групи потрібних людей та розподіляв долі у «прибутках», ще двоє – здійснювали контроль та прикриття, інші – грабували. До обов’язків ще одного з затриманих входило збувати награбоване», – розповів заступник начальника Львівського міського управління міліції майор міліції Олександр Костенюк.

Наразі учасників групи підозрюють у нападі на перукарню, що відбувся 30 червня, та приватний будинок, що стався 14 липня, а також у 5 пограбуваннях.

«Зловмисники діяли дуже злагоджено, для вчинення розбоїв використовували предмет, схожий на пістолет. У своїх жертв забирали в першу чергу золоті вироби, гроші та мобільні телефони. Не виключено, що кількість злочинів, до яких причетні затримані, збільшиться», – повідомив Олександр Костенюк.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження. Зловмисникам загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.