Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

milicia.lviv.ua

Вівторок, 3 липня 2012, 18:00

За один день під колеса автомобілів потрапило троє дітей

У Львові, 2 липня, протягом дня трапилося 3 ДТП, внаслідок яких травмувалися троє дітей. За попередніми даними, аварії траплялися з вини дітей, які раптово виходили на проїжджу частину. Про це повідомили у прес-службі ГУ МВСУ у Львівській області.

Близько 15.10 у понеділок на вул. Стрийській, 79, водій, 1984 року народження, керуючи автомобілем «Сузукі», наїхав на пішохода хлопчика, 1999 року народження.

Ще одна ДТП сталася о 17.50 на вул. Зубрівській, 25, водій автомобіля «БМВ», 1984 року народження, скоїв наїзд на пішохода хлопчика, 2004 року народження.

Також, близько 18.50 на вул. Широкій, біля будинку №66, водій, 1977 року народження, керуючи автомобілем «ВАЗ-2105», скоїв наїзд на хлопчика, 2004 року народження.

Працівники Державтоінспекції м. Львова звертаються до батьків із нагадуванням про те, що діти дошкільного віку не можуть бути самостійними пішоходами, а дітки молодшого шкільного віку перебувають у зоні ризику, оскільки тільки навчаються бути пішоходами.

Аналізуючи ДТП, що сталися за участю дітей у літній період, слід зазначити, що у зоні ризику перебувають діти віком 7-8 років, як самостійні учасники дорожнього руху – пішоходи. Так, з восьми ДТП (наїзди на пішоходів), що сталися влітку, у п'яти випадках травмувались діти 2004 року народження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.