Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

vgolos.com.ua

Вівторок, 3 липня 2012, 18:05

Сех звинуватила Костюка у невиконанні указу президента

Депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Ірина Сех звинуватила голову Львівської облдержадміністрації в тому, що він не виконує указ Президента України «Про заходи щодо забезпечення скорочення видатків державного бюджету». Про це вона заявила сьогодні, 3 липня, на сесії Львівської обласної ради під час розгляду питання про пільгову оренду приміщень для Львівської ОДА.

«Я хочу нагадати про обіцянки облдержадміністрації про належний догляд, ремонт та прибирання приміщень, де відбувається пільгова оренда, - заявила Сех. - Ці господарські зобов’язання облдержадміністрацією досі не виконані. Натомість ми маємо репресивний орган, який скликає прокуратуру, МВС, службу безпеки».

Депутат запропонувала облраді визнати роботу голови Львівської облдержадміністрації незадовільною, а також звернутися до Президента України та Кабінету міністрів щодо неналежного виконання Львівською облдержадміністрацією указу Президента.

«За пільгову оренду для репресивного органу ВО «Свобода» голосувати не буде», - додала Сех.

В результаті проект рішення не був прийнятий навіть за основу. «За» проголосували лише 23 депутати.

Проектом рішення пропонувалося «встановити орендну плату в розмірі 1 гривня за рік (без ПДВ) за орендоване нерухоме майно спільної власності територіальних громад області державним установам та організаціям терміном з 01.01.2012 до 31.12.2012».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.