Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

продаж алкоголю неповнолітнім

themedwire.co.uk

Середа, 12 серпня 2015, 13:51

На Львівщині за продаж алкоголю неповнолітнім позбавили ліцензії 4 підприємців

продаж алкоголю неповнолітнім

Львівські податківці за продаж неповнолітнім алкоголю та цигарок анулювали 4 ліцензії у області.

Про це повідомила прес-служба головного управління ДФС у Львівській області.

Впродовж січня-липня цього року на Львівщині винесено 9 рішень про застосування фінансових санкцій за реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім на 86,7 тис грн.

Також було анульовано 4 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкоголем та тютюном.

Загалом, з початку року було проведено 106 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. У 98 випадках було виявлено порушення. Підприємців оштрафували на загальну суму 555,2 тис грн.

У Львівській області було видано 8590 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами в тому числі: 4911 – на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 3679 – на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

За результатами перевірок, які здійснювалися з початку року, було призупинено дію 673 ліцензій та анульовано 686 ліцензій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.