Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

goloskarpat.info

Середа, 12 серпня 2015, 15:10

У Львові спіймали псевдотерориста

замінування

Львівські правоохоронці затримали чоловіка, який двічі повідомляв про теракти у центрі міста.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

З 11 на 12 серпня у Галицький райвідділ міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що на площі Ринок, 1 планується терористичний акт. За кілька хвилин той самий чоловік повідомив про те, що у будівлі Львівського міського управління міліції на вул. Степана Бандери, 1 до ранку буде здійснено теракт.

Однак львівські правоохоронці, перевіривши будівлі, ніякої загрози не виявили.

Як повідомляють у міліції, тієї ж ночі особу зловмисника було встановлено. Ним виявився мешканець села Пасіки Зубрецькі, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин – неправдиве повідомлення про замінування Львівського аеропорту.

«За словами псевдотерориста, у той вечір він розпивав спиртні напої та дивився футбол по телевізору у себе вдома. Раптом йому спало на думку зателефонувати на 102 та повідомити про неіснуючі теракти, що він і зробив двічі», – наголосив начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Павло Герасим.

Зловмисника затримано. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.