Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

корок життя

podil.kievcity.gov.ua

Вівторок, 18 серпня 2015, 17:57

У Львові збирають корки від пластикових пляшок, щоб допомогти хворим дітям

корок життя

Кошти виручені за здачу корків перераховуються відповідним підприємством на рахунок ЛМБФ «Сестри Даліли», для купівлі життєво необхідних ліків хворим на легеневу гіпертензію.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Кампанія «Корок життя» закликає допомогти хворим на легеневу гіпертензію. Кампанія є безстроковою та полягає у масовому зборі мешканцями Львова пластикових корків від пляшок, йогуртів, ручок, кремів, ліків та їх передачі на підприємство із переробки вторинної сировини.

Кошти виручені за здачу корків перераховуються відповідним підприємством на рахунок ЛМБФ «Сестри Даліли», для купівлі життєво необхідних ліків хворим на легеневу гіпертензію.

Мешканці Львова здають зібрані корки у школах, лікарнях, райадміністраціях, супермаркетах, кафе, де розміщені спеціальні контейнери. Далі, раз на 2 місяці корки звозять у пункт прийому, під який виділено відповідне приміщення - це школа-інтернат №2, за адресою: вул. Просвіти, 2.

«Корок заради подиху!» Як це зрозуміти? Зібравши корки ми можемо подарувати подих, дати шанс на життя. Звертаємось до всіх львів’ян, підтримати таку ініціативу, а саме: «Корок до корка збирай ти і я, разом з тобою рятуємо життя». Збирайте корки від пластикових пляшок йогуртів, ручок, встановлюйте контейнери самостійно, розкажіть про акцію друзям, зробіть фото з 5-літровою пляшкою корків, розміщуйте на сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/groups/784523281618037, отримуйте сертифікат у «Дитячу Планету». Пам’ятайте, ваше небайдуже ставлення допоможе врятувати життя.

Разом ми сильніші», - зазначають організатори. Інформацію про кампанію «Корок життя» можна віднайти на сайті http://poryatunok.info/uk/ та у наших соцмережах: http://vk.com/sestry_dalily, https://www.facebook.com/poryatunok 

Місця для збору корків:

1. Львівська міська рада - пл.Ринок, 1.

2. Районні адміністрації:

1) Галицька адміністрація - вул.Ф.Ліста, 1

2) Залізнична адміністрація - вул.Виговського, 34

3) Личаківська адміністрація - вул.Левицького, 67

4) Сихівська адміністрація - пр.Ч.Калини, 66

5) Франківська адміністрація - вул.Г.Чупринки, 85

6) Шевченківська адміністрація - вул.Липинського, 11

3. Школи.

4. Дитяча планета (Sky Park) - вул.Стрийська, 202.

5. Арена-Львів - вул.Стрийська, 199.

6. Парк Культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького - вул.Болгарська, 4.

7. Львівська національна бібліотека ім.Стефаника – вул.Стефаника, 2.

8. Центральний офіс «Об’єднання Самопомочі» - пл.Міцкевича, 6/7.

9. Офіс «Об’єднання Самопомочі» у Сихівському р-ні – вул.Червоної Калини, 64.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.