Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Васюник

Середа, 19 серпня 2015, 14:11

У Львові європейськість обмежується ресторанами та фестивалями – Васюник

Ігор Васюник

Для Львова створили картинку європейського туристичного міста – ресторани, кав’ярні, фестивалі. І на цьому розвиток міста практично закінчується.

Про це у інтерв'ю Львівській пошті розповів нардеп і кандидат на посаду міського голови Львова Ігор Васюник.

Для Львова створили картинку європейського туристичного міста – ресторани, кав’ярні, фестивалі. І на цьому розвиток міста практично закінчується.

"А хто подумає про жителів мікрорайонів, як вони там живуть? Львів – це передусім львів’яни, які ходять вулицями, тротуарами, їздять на роботу з околиць у транспорті, який розвалюється або горить. Львів – це люди, які водять свою малечу до дитсадків, а більшість навіть не можуть її туди влаштувати. Настав час подумати про цих містян.

Зараз Львів асоціюється з туристами, центром міста і все. Настав час подумати й про тих 750 тисяч львів’ян, які живуть поза центром, – на Сихові, Левандівці, в Рясному та інших районах", – зазначив Ігор Васюник.

Ігор Васюник запевняє, що завжди бачив пробіли в розвитку нашого міста і не розумів, чому те чи інше не можна зробити порівняно з іншими містами. Адже Львів має такий потенціал і такі колосальні можливості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.